Länge sen

Ja, ni var det länge sen jag skrev i min blogg. Jag vet inte varför :P
Jag har träffat Sune världigt mycket, han är sötast i världen fortfarande:)
Jag har köpt en nästan precis likadan kopia av dom rosa skorna fast för 299kr istället för 799kr, dom e väldigt snygga. Jag har köpt en tunika med skivspelartryck på av maria, den e hur snygg som helst.
Vi har lärt oss väldigt mycket på breakdancen dom senaste gångerna, vi har också fått veta att vi kommer ha uppvisning senare på musikens hus, och alla ska göra solo! shit.
Vi var hos Kickan och Ricke igår och åt middag, det var kul. De fick typ 30 marabou 250g chokladkakor av Ylva, dom gav oss 7 av dom XD
Snart är det modevisning! Det kommer ju att bli hur coolt som helst, jag längtar verkligen.
Jag har budat på en Black Eyed Peas poster idag på tradera, supersnygg så jag hoppas att jag vinner auktionen!
Ja... Nu har jag inte något mer att skriva om, men jag skriver snart igen och lägger upp lite bilder.
Ha det bra ;D

Orange

tjaaa! Igår testade jag skorna, hittade en perfekt storlek, gick hem för att beställa, då fanns dom inte längre!!! Men jag och pappa sökte på internet efter samma modell på andra hemsidor, då hittade vi ett par likadana fast oranga! det blir nog dom =) vi va på comedia med maria, fredrik, sune och marcus, det var trevligt =) sune va hur söt som helst:P han gjorde gulliga miner hela tiden. Maria har skickat ett mail till daniel lemma och frågat om han vill sjunga på dopet, det skulle vara sjukt coolt!
Ha det bra :)

Helg!!!

Vi var lediga från skolan i fredags=D väldigt skönt! Så jag och Ebba passade på att gå på bio, vi såg "ps I love you" den var väldigt bra.
Jag tänkte gå på stan idag, så jag kan testa ett par skor i samma modell som dom rosa på bilden, så jag vet att dom passar eftersom jag beställer på internet.
Den 1:a april är det modevisning på katalin, jag ska vara modell =D Adam Tensta och Mark in tha park kommer!! Det blir coolt. Kläderna är ju då från marysoul, min storasysters märke, sjukt snygga kläder =D
Nu kommer jag inte på något mer att skriva om :P men ha det bra!

=D

=D

Mera Sune!

Mera Sune!

Världens sötaste

Världens sötaste

Singstar!!

Tja! Idag har jag träffat Sune igen =D som sagt världens sötaste barn! Maria fick sin present:P som var en rökelse, en apelsin och en backstreetboys skiva=D Jag åkte hem till Ebba lite senare, köpte ett nytt singstar, många bra låtar. Bland annat Black eyed peas med shut up, och massa andra :P så jag och Ebba sjöng hur mycket som helst! Jag tycker att singstar är mkt roligare än guitar hero och andra ps2 spel. Jag fick alla rätt på SO provet=) Jag längtar redan efter att få träffa Sune igen, så jag ska lägga ut några bilder på honom.
See u!

Sune!=D

Sune!=D

Se och njut!!!

Se och njut!!!

Snart mina!

Tjaa! Jag har precis kommit hem från stan, jag och Ebba gick ett tag på stan efter breakdancen. (som inte blev så mkt breakdance eftersom vi hade en vikarie som ville göra robotdans...)
Jag köpte i alla fall en liten present till Maria, hon blir nog glad=) den här presenten är inte till Sune eller Fredrik utan bara till Maria. Jag kollar just nu på ett par skor som jag bara MÅSTE ha! Jag såg dom först när Josse hade dom och sen var jag tvungen att kolla vad dom kostade, dom kostar 499 på rea

Soft

Tja! Det har vart en skön dag, vi gick på stan ett tag och handlade lite saker. Dom från Västerås kom och lämnade Bengt typ kl 3, sen kom Gunnel och Alexandra. Alla älskade såklart Sune=D För alla som inte vet så är Sune min systers barn, världens sötaste! Jag kommer lägga ut lite bilder sen. Han är född den 18:e februari, så han är snart 2 veckor.
Imorrn är det breakdance, sjuk kul! Vi lär oss hur mycket som helst, Ebba och jag går i samma grupp på uppsala danscenter.
Jag ser fram emot melodifestivalen, absolut inte för musiken utan för BJÖRN GUSTAFSSON!!! Världens roligaste snubbe, jag älskar honom sjukt mycket!
Jag ska lägga upp lite bilder och skriver mer sen, ha det bra =D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0